TeamMet een klein team doen we er alles aan om de Koningsspelen tot een mooi, sportief Oranjefeest te maken. Zo zorgen we ervoor dat de inschrijvingen goed verlopen, dat de scholen die zich hebben ingeschreven en op tijd een Koningsontbijt en een mooi cadeau krijgen. Ook helpen we jullie door middel van  de Koningsmatch en wat tips & tricks om de dag zelf er een feestje van te maken. 

v.l.n.r: Annemarie Smith, Desirée Bekker, Danielle den Hertog & Ruby van Leeuwen 


We stellen ons graag even aan je voor:                                                                                          


Desirée Bekker - Projectleider

"Toen ik zelf nog op de basisschool zat, begon ik met volleybal. Het is nu nog steeds mijn grootste hobby. Ik hoop dat door de Koningsspelen heel veel kinderen kennis maken met een sport die ze het  allerleukst vinden en gaan ervaren dat sporten een feestje is waar je je hele leven plezier van hebt. Want samen sporten is leuk, gezond én leerzaam. Met ons team en onze partners werken we er hard aan om dit op 12 april weer te laten zien aan al die deelnemende kinderen, scholen en verenigingen! Sport en feest je mee?"


Annemarie Smith - Communicatiemanager

"Buiten lekker sporten vind ik het fijnste wat er is. Daarom vind ik het ook zo leuk om te werken bij de Koningsspelen. Het is mijn taak om jullie zo goed mogelijk te informeren over de Koningsspelen en alles wat daarbij komt kijken. Zo ben ik o.a. verantwoordelijk voor de site, de social media kanalen en de digitale nieuwsbrieven die we versturen naar de scholen. Maar ook voor de contacten met de media.  Ik heb al heel veel zin in 12 april! Jullie ook?"

Danielle den Hertog - Coördinator Koningsmatch
"Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik ben dan ook trots dat ik voor de Koningsspelen werk. Met de Koningsspelen stimuleren we kinderen om lekker te sporten en te bewegen. Speciaal voor het sportieve gedeelte van de Koningsspelen hebben we de Koningsmatch ontwikkeld. 
Als Coördinator Koningsmatch ben ik verantwoordelijk voor de Koningsmatch tool en verbind ik deelnemende basisscholen en sportvereningingen met elkaar. Daarnaast heb ik ook contact met sportbonden en andere sportorganisaties met als doel scholen te helpen bij de Koningsspelen. Ik kijk al erg uit naar 12 april 2019!"


Ruby van Leeuwen - Coördinator Backoffice & Database 
"Ik heb het altijd al leuk gevonden om verschillende sporten te beoefenen. Op een dag als de Koningsspelen zit er voor ieder kind wel een leuke sport of een leuk spel tussen. Ook vind ik het erg leuk om te zien dat iedereen samenwerkt om de Koningsspelen een succes te laten zijn. De eerste stap om mee te doen aan de Koningsspelen zet je door je als school of sportvereniging in te schrijven. Als coördinator Backoffice & Database zorg ik ervoor dat deze inschrijving soepel verloopt. Ook zorg ik ervoor dat al jullie vragen over de Koningsspelen via de mail, telefoon of onze site beantwoord worden. Ik kijk ernaar uit om er op 12 april een groot feest van te maken!"

Vragen?
Heb je vragen over de Koningsspelen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen bereiken via de Contactpagina.