TeamMet een klein team doen we er alles aan om de Koningsspelen tot een mooi, sportief Oranjefeest te maken. Zo zorgen we ervoor dat de inschrijvingen goed verlopen, dat de scholen die zich hebben ingeschreven en op tijd een Koningsontbijt en een mooi cadeau krijgen. Ook helpen we jullie door middel van  de Koningsmatch en wat tips & tricks om de dag zelf er een feestje van te maken. 

                                                                                                                    
We stellen ons graag even aan je voor:


Desirée Bekker - Projectleider
"Toen ik zelf nog op de basisschool zat, begon ik met volleybal. Het is nu nog steeds mijn grootste hobby. Ik hoop dat door de Koningsspelen heel veel kinderen kennis maken met een sport die ze het  allerleukst vinden en gaan ervaren dat sporten een feestje is waar je je hele leven plezier van hebt. Want samen sporten is leuk, gezond én leerzaam. Met ons team en onze partners werken we er hard aan om dit op 20 april weer te laten zien aan al die deelnemende kinderen, scholen en verenigingen! Sport en feest je mee?"

Annemarie Smith - Communicatiemanager

"Buiten lekker sporten vind ik het fijnste wat er is. Daarom vind ik het ook zo leuk om te werken bij de Koningsspelen. Het is mijn taak om jullie zo goed mogelijk te informeren over de Koningsspelen en alles wat daarbij komt kijken. Zo ben ik o.a. verantwoordelijk voor de site, de social media kanalen en de digitale nieuwsbrieven die we versturen naar de scholen. Maar ook voor de contacten met de media.  Ik heb al heel veel zin in 20 april! Jullie ook?"

Lisan Cosman - Coördinator Koningsmatch
"Eén dag in het jaar waarop alle basisschoolkinderen in Nederland de mogelijkheid krijgen om met elkaar te sporten, wat een mooi initiatief! Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat alle scholen in Nederland deel kunnen nemen aan de Koningsspelen. Niet voor elke school is het even makkelijk om een sportdag te organiseren en juist hiervoor is de Koningsmatch ontwikkeld. Mijn taak is het verbinden van scholen aan sportverenigingen om alle kinderen in Nederland op die ene speciale dag aan het sporten te krijgen. Ik kijk nu al uit naar 20 april!"

Aniek de Graaf - Coördinator Backoffice & Database

"Het initiatief van een landelijke sportdag die iedere basisschool op zijn eigen manier kan inrichten sprak mij direct aan. Ik zorg ervoor dat de scholen, verenigingen en gemeentes zich zonder problemen kunnen inschrijven. Tevens beantwoord ik de vragen die gesteld worden via de website, e-mail en telefoon. Ik heb nu al zin in de sportieve dag met vooral heel veel plezier!"

Vragen?
Heb je vragen over de Koningsspelen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen bereiken via de Contactpagina.