Waar ben je naar op zoek?

Het Koningsontbijt

Ook in 2024 begon de Koningsspelen feestelijk, namelijk met het Koningsontbijt! Een goed ontbijt geeft een kind in de groei de energie die het nodig heeft om te leren, te sporten en te spelen. Dit is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend en daarom laten we samen met onze partner Jumbo kinderen ontdekken wat zij lekker vinden.

Placemat

Het ontbijt thuis wordt nog feestelijker met deze vrolijke placemat met ontbijt- en fruitweetjes.

Ontbijtbingo

Een goede start van de dag begint met een gezond en lekker ontbijt. Daarom dagen we alle kinderen uit om ook thuis gezond te ontbijten. Doe jij in de klas of thuis ook mee met de Koningsspelen Ontbijtbingo?

Wil je meer inspiratie voor een gezonde start van de dag?

Kijk ook eens op jumbo.com/koningsspelen. Daar vind je heel veel leuke, gezonde ontbijtrecepten om samen met je ouders of broertjes en zusjes te maken.

Ook hebben we een leuke Ontbijtbingo en ontbijtpretboekjes boordevol puzzels en weetjes over een goed ontbijt gemaakt. Wil je aan de klas aandacht besteden aan het belang van een gezond ontbijt? Volg dan de gratis Smaaklessen over het ontbijt die wij hebben ontwikkeld i.s.m. de Universiteit van Wageningen.

 

Leverancier van het Koningsontbijt

Deze leveranciers maakte het Koningsontbijt in 2024 samen met Jumbo mogelijk:

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan