Waar ben je naar op zoek?

Scholen

Aan de Koningsspelen doen jaarlijks bijna 1,3 miljoen kinderen afkomstig van ruim 6.000 scholen mee. Daar zijn we heel blij mee! Samen leveren we daardoor een bijdrage aan een gezonde en sportieve samenleving.

Vanaf nu kan jij jouw school inschrijven voor de 11e editie van de Koningsspelen.

96c8e1
1

Schrijf jouw school in

Doe jij met jouw school mee aan de Koningsspelen 2023? Schrijf jouw school dan vandaag nog in via onderstaande button. Dan ben je verzekerd van het Koningsspelen Sport- en Feestpakket en andere leuke tools waaronder een online beweegprogramma, smaaklessen over het ontbijt, sport- en spel ideeën, het online Doe-Pakket en een toolkit met concrete tips om de Koningsspelen in de huidige tijd te organiseren. Inschrijven kan tot en met 28 februari 2023.

Schrijf jouw school hier in
000000
2

Maak een Koningsmatch

Wil jij hulp bij de organisatie van het sportieve gedeelte van de Koningsspelen? Misschien is een Koningsmatch dan iets voor jullie! Klik op onderstaande button en lees hoe het werkt.

Ja, ik wil een Koningsmatch
c8967d
3

Download de toolkit

Wil je graag geholpen worden door sportaanbieders bij het sportieve gedeelte van de Koningsspelen 2023? Maar kan je wel wat inspiratie gebruiken en/of heb je vragen? Download dan hieronder Koningsspelen Toolkit

Toolkit downloaden

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan