Waar ben je naar op zoek?

Gemeenten

Hoe mooi zou het zijn als we met elkaar een bijdrage kunnen leveren aan de totstandkoming van een structurele samenwerking tussen scholen in het primaire onderwijs enerzijds en sportaanbieders anderzijds? Met de Koningsspelen willen we daar een steentje aan bijdragen.

Wil je als gemeente inzicht in welke scholen en sportaanbieders meedoen met de Koningsspelen 2022 en wie er gaat samenwerken? Of heeft jouw gemeente mooie plannen? Lees dan verder.

323219
1

Meld jouw gemeente aan

Vanaf september 2021 kun je jouw school op deze pagina aanmelden voor de Koningsspelen 2022. Na het aanmelden vind je op jouw 'Persoonlijke Koningsspelen Pagina' handige informatie en krijg je inzicht in de scholen en sportaanbieders die zich in jouw gemeente op dit moment al hebben ingeschreven voor de Koningsspelen 2022.

e1e1c8
2

Bekijk welke scholen en sportaanbieders zich in jouw gemeente hadden aangemeld voor de Koningsspelen 2021

Na inschrijving kun je op jouw persoonlijke pagina zien welke basisscholen en sportaanbieders zich hadden aangemeld voor de Koningsspelen 2021. Dit kun je ook zien op de overzichtskaart door te klikken op onderstaande button.

Bekijk de kaart

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan