Waar ben je naar op zoek?

Sportverenigingen

Aan de Koningsspelen doen jaarlijks meer dan 1,2 miljoen kinderen afkomstig van ruim 6.000 scholen mee. Daar zijn we heel blij mee! Samen leveren we daardoor met de Koningsspelen een bijdrage aan een gezonde en sportieve samenleving.

Wil jij met jouw sportvereniging op vrijdag 17 april 2020 ook een bijdrage leveren aan de Koningsspelen? Volg dan onderstaand stappenplan en je bent helemaal op de hoogte. Veel plezier met de voorbereidingen!

c8e1fa
1

Maak een Koningsmatch

Wil jij met jouw sportvereniging basisscholen helpen bij de organisatie van het sportieve gedeelte van de Koningsspelen? Misschien is een Koningsmatch dan iets voor jullie! Klik op onderstaande button en lees hoe het werkt.

Ja, ik wil een koningsmatch
96c8e1
2

Laat je inspireren

De afgelopen jaren zien we steeds meer initiatieven ontstaan waarbij basisscholen door sportverenigingen worden geholpen bij het sportieve gedeelte van de Koningsspelen. Denk aan clinics, het beschikbaar stellen van de accommodatie of het leveren van vrijwilligers.

Laat je inspireren

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan