Waar ben je naar op zoek?

Word fit en win mooie prijzen voor jouw klas of school

14 april 2022 - Doet jullie klas ook mee met het Voel Je Fit Spel? Er staan al zeven aanwijzingen online.

Benieuwd wat voor prijzen jullie kunnen winnen? Lees dan snel verder!

Inmiddels staan er zeven aanwijzingen online en kun je de code bijna kraken. Aankomende week komen de laatste drie aanwijzingen online.

Hebben jullie alle cijfers verzameld? Kraak de code en win een te gekke prijs! Zo verloten we 5 Koningsspelen Verrassingspakketten, een Smaakleskist die je kunt gebruiken in de klas en als hoofdprijs een set Blazepods!

Blazepods zijn kleine apparaten (pods) die je kunt aansturen via een app op je telefoon. De pods kunnen verschillende kleuren krijgen en zo kun je verschillende spellen spelen met de klas! Wie tikt het snelst zijn kleur uit en wint het spel?

Ben je nog niet begonnen met het spel, maar wil je wel graag meedoen? Dat kan nog steeds! Plan wat tijd in met de klas en ga opzoek naar de verborgen cijfers. Kom je er niet uit? Dan kun je natuurlijk altijd om een extra hint vragen via info@koningsspelen.nl

Ga naar www.koningsspelen.nl/voeljefitspel voor alle ins en outs over het spel.

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan