Waar ben je naar op zoek?

Speciale Zappsport@School Work-out voor de Koningsspelen met Rico Verhoeven

31 maart 2021 - Om ervoor te zorgen dat dit jaar alle kinderen, thuis of op school, tijdens en na de Koningsspelen konden sporten, is er in samenwerking met Zappsport een digitale work-out gemaakt: de Zappsport+Koningsspelen@School work-out met Rico Verhoeven.

23:7

Op vrijdag 23 april, de dag van de Koningsspelen, is deze work-out gelanceerd. Alle kinderen kunnen meedoen vanuit het klaslokaal. De work-out duurt 30 minuten en is natuurlijk ook vanuit huis te volgen.

Rico Verhoeven doet de oefeningen voor, ondersteund door enkele kinderen die de workout met hem meedoen. In de speciale workout-sessie komen allerlei verschillende oefeningen voorbij. Je kunt zeker de welbekende squats en push-ups verwachten, maar wel allemaal met een speelse twist. Wat dacht je van boksen tegen een onzichtbare tegenstander, zweven als een vliegtuig of 'planken' terwijl je een tekening maakt?

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan