Waar ben je naar op zoek?

Speciale Zappsport@School Work-out voor de Koningsspelen met Rico Verhoeven

31 maart 2021 - Om ervoor te zorgen dat dit jaar alle kinderen, thuis of op school, tijdens de Koningsspelen kunnen sporten, biedt Koningsspelen in samenwerking met Zappsport een digitale work-out aan: Zappsport+Koningsspelen@School work-out met Rico Verhoeven.

Op vrijdag 23 april, de dag van de Koningsspelen, is deze work-out te zien op het YouTube-kanaal van Zappsport. Alle kinderen kunnen op de dag van de Koningsspelen, allemaal de les meedoen vanuit het klaslokaal. De work-out duurt 30 minuten en is natuurlijk ook vanuit huis te volgen.

Rico Verhoeven doet de oefeningen voor, ondersteund door enkele kinderen die de workout met hem meedoen. In de speciale workout-sessie komen allerlei verschillende oefeningen voorbij. Je kunt zeker de welbekende squats en push-ups verwachten, maar wel allemaal met een speelse twist. Wat dacht je van boksen tegen een onzichtbare tegenstander, zweven als een vliegtuig of 'planken' terwijl je een tekening maakt?

Op vrijdagochtend 23 april delen we met jullie de link naar de Zappsport+Koningsspelen@School work-out met Rico Verhoeven

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan