Waar ben je naar op zoek?

Ontbijtlessen voor in de klas: om fit van te worden!

16 maart 2022 - Een gezonde start van de dag met een goed ontbijt geeft je de energie die je nodig hebt om te spelen, sporten en leren. Het ontbijt is een belangrijk onderdeel van de Koningsspelen. Gelukkig kunnen alle kinderen dit jaar weer genieten van het Koningsontbijt.

Ook dit jaar hebben wij in samenwerking met Smaaklessen weer leuke en leerzame Ontbijtlessen gemaakt. Er is een les voor de onderbouw, de middenbouw en de bovenbouw. Je leest er hieronder alles over.

In de lessen leren de leerlingen hoe een gezond ontbijt je lichaam energie kan geven en welke producten daarbij horen. Ook kunnen de kinderen meedoen aan één van de leuke spellen of aan de slag gaan met het proefjescircuit. 

De Ontbijtlessen zijn gratis en staan dit jaar staan in het teken van ons thema: ‘Voel Je Fit’. Gratis lessen dus voor in de klas om fit van te worden òf te blijven! 

De lessen zijn afgestemd op de verschillende niveaus. Zo is er een les voor de onderbouw, de middenbouw en de bovenbouw. Inclusief handleiding, werkbladen en een digibordmodule. De ontbijtlessen kun je geven voorafgaand, tijdens of na de Koningsspelen. Dus wanneer het jou het beste uitkomt.

MAAK JE AL GEBRUIK VAN SMAAKLESSEN?
Ga dan naar Koningsspelen Ontbijtlessen 

MAAK JE NOG GEEN GEBRUIK VAN SMAAKLESSEN?
Meld je dan gratis aan via deze link: https://voedseleducatie.nl/login

Heb je samen met de klas een Ontbijtles gedaan? We horen graag wat je ervan vond via info@koningsspelen.nl

Veel plezier!

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan