Waar ben je naar op zoek?

‘Monkeys’ gezien in Oudewater en Woerden?!

22 december 2022 - Fast Forward Sports organiseert tijdens de Koningsspelen een freerunclinic voor de groepen 7 en 8 van maar liefst 10 basisscholen in de gemeente Oudewater en Woerden. Voor de komende editie in 2023 doen zij dat al voor de 9e keer voor circa 400 leerlingen. Een groot succes dus! Het geheim: de populariteit van de sport, de leerzame methode en goede samenwerking met de basisscholen.

Langere termijn samenwerking
Pepe Pont van Fast Forward Sports: ”De samenwerking is niet beperkt gebleven tot de Koningsspelen, want ook daarna hebben wij bij scholen en BSO Yellowbellies in Oudewater clinics gegeven. Dit doen we samen met het Beweegteam Woerden en Stichting Robijn. En het mooie is: kinderen hebben ook de weg naar de eigen locatie van Fast Forward Sports gevonden en dat heeft ons nieuwe leden opgeleverd.” 

Koningsmatch gemaakt  
Via de website van de Koningsspelen had Fast Forward Sports in 2022 aangegeven scholen te willen ondersteunen met het sportieve gedeelte van de dag. Dat leverde hen een zogenaamde Koningsmatch op met OBS Toonladder Galecop. Pepe: “Zo konden veel nieuwe kinderen freerunnen ervaren en hebben wij ook voor de langere termijn samenwerkingen opgedaan.” 

Na Koningsontbijt een ‘monkey’ doen 
Pont vertelt verder: ”Freerunnen is een geweldige sport en voor iedereen toegankelijk mits aangeboden op de juiste manier. Wij werken met gediplomeerde trainers die zelf veel ervaring hebben in het freerunnen. Fun, Fitness, Friendship, Freedom en Fulfilment zijn de basis voor een pedagogische en didactische leerlijn waarmee we kinderen, jongeren en ouderen leren hoe ze in deze Urban Sport veilig kunnen bewegen. En wat is er dan lekkerder dan na het gezonde Koningsontbijt een ‘front-flip’ te leren of even een 'monkey te doen?!” 

 

Wil jij of ga jij –als sportaanbieder - ook scholen helpen tijdens de Koningsspelen 2023 meld je dan vandaag nog aan via deze link.
Twijfel je nog? Aanmelden kost 5 minuten en je aanmelding wijzigen kan altijd nog. 

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan