Waar ben je naar op zoek?

EEN POTJE RUGBY, HORDELOPEN OF EEN STORMBAAN

13 januari 2020 - Het kon allemaal tijdens de Koningsspelen in de Gemeente Almkerk. In 2019 werden de Koningsspelen daar voor het 4e jaar op rij gezamenlijk georganiseerd voor 9 basisscholen. Met een opening door de wethouder en elke school in een andere kleur t-shirt was het dansen van de PASAPAS direct een feestelijk gezicht.

Na de opening namen de leerlingen van de groepen 3 tot en met 5 in de ochtend deel aan het sportieve gedeelte van de dag. In de middag was het de beurt aan groep 6 tot en met 8. De leerlingen konden zich uitleven met activiteiten zoals rugby, een stormbaan, hordelopen en nog veel meer. Dankzij meer dan 200 ouders, begeleiders (leerlingen van de plaatselijke middelbare school) en lokale sponsoren werd het voor de ruim 1000 leerlingen een succesvolle sportieve dag!

KONINGSSPELEN 2020 IN GEMEENTE ALTENA MET 3000 KINDEREN
De komende Koningsspelen op vrijdag 17 april worden nog groter in de Gemeente Altena. Met meer dan 3000 leerlingen op 5 verschillende locaties en meerdere activiteiten gaat het vast een onvergetelijke editie worden.

MAAK JIJ OOK EEN KONINGSMATCH?
Check de www.koningsmatch.nl/koningsmatch voor meer info en meld jouw vereniging vandaag nog aan. 140 Sportorganisaties zijn je al voor gegaan. 

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan