Waar ben je naar op zoek?

Gemeente Almelo viert Koningsspelen met 2600 leerlingen

19 december 2019 - In Almelo worden de Koningsspelen al meerdere jaren groots gevierd. Aan het sportieve Oranjefeest doen maar liefst 2.600 leerlingen en 25 sportverenigingen mee.

De Koningsmatch is een samenwerking tussen sportverenigingen en basisscholen om het sportieve gedeelte van de Koningsspelen vorm te geven. Uit het hele land krijgen wij mooie voorbeelden van deze Koningsmatches. Deze keer is het de beurt aan de gemeente Almelo.

In Almelo worden de Koningsspelen al meerdere jaren voor de groepen 5 t/m 8 groots georganiseerd. Bijna alle basisscholen in de gemeente doen mee en kunnen zo'n 2.600 leerlingen op verschillende locaties genieten van het sportieve Oranjefeest. Maar liefst 25 sportverenigingen bieden verschillende sportieve clinics aan en ook de polite en brandweer zorgt voor leuke activiteiten. Beniewd hoe dit eruit ziet? Op YouTube staat er een mooi verslag van de afgelopen keer.

Maak jij ook een Koningsmatch?
Inmiddels hebben al meer dan 80 sportorganisaties zich aangemeld om te helpen bij de aankomende editie van de Koningsspelen. Zorg dat jouw vereniging daar ook tussen staat en meld je vandaag nog aan via deze link

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan