Waar ben je naar op zoek?

Win een watertappunt voor in jouw school

29 maart 2019 - In Nederland kunnen we altijd en overal genieten van voldoende en veilig drinkwater. Kraanwater is een hele goede dorstlesser. Ook op school!

Wil jij voor jouw school een binnen watertappunt winnen? Lees dan snel verder!

02:51

Doe mee met deze leuke actie en wie weet wint jouw school 1 van de 15 binnenwatertappunten die door de drinkwaterbedrijven speciaal voor deze editie van de Koningsspelen ter beschikking worden gesteld. 

Met de binnenwatertap hoeven jouw leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Je kunt de binnenwatertap op een prettige, toegankelijke en hygiënische plek ophangen in de school zodat iedereen schoon en fris kraanwater kan tappen. En door minder plastic flesjes te gebruiken leveren we samen een bijdrage aan een beter milieu.

Vullen maar, die bidon of waterfles!

Dit is wat je moet doen om een binnenwatertap te winnen 

  • Maak een leuke vlog, een rap, een mooi knutselwerk en/of een toffe foto met jouw klas waarmee jullie laten zien hoe jullie in de klas water drinken stimuleren;
  • Stuur dit dan uiterlijk vrijdag 12 april naar info@koningsspelen.nl en/of deel het op social media met #hatweego en #koningsspelen. Ons taggen mag natuurlijk ook!
  • Uit alle creatieve, grappige en leuke inzendingen kiezen we 15 winnaars;
  • De winnaars worden op vrijdag 19 april bekend gemaakt via onze nieuwsbrief, site en social media kanalen.
  • Simpel toch?

De voorwaarden
De binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Het type binnenwatertappunt kan per drinkwaterbedrijf verschillen. Ook de drinkwaterbedrijven stimuleren het drinken wat kraanwater op scholen, omdat dit kan bijdragen aan een gezondere levensstijl van kinderen. Het drinkwaterbedrijf uit de regio van de winnende school schenkt het tappunt en vergoedt ook de plaatsing van het tappunt binnen de school.

De kosten voor het verbruik van het water en eventuele herstelwerkzaamheden na plaatsing van het tappunt zijn voor de school.  Het betreffende drinkwaterbedrijf neemt contact op met de winnende school voor het maken van een plaatsingsafspraak. 

Wil je weten waar jullie kraanwater vandaan komt? 
Kijk op www.kraanwatergraag.nl of check de video hierboven. 

Vragen
Heb je vragen over deze winactie? Neem dan contact met ons op via info@koningsspelen.nl en/of 06 23 46 81 91. Whatsappen kan ook!

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan