Waar ben je naar op zoek?

Het is zover! De gloednieuwe clip van de ‘FitTop10’ is uit.

25 maart 2022 - Het nieuwe Koningsspelenlied sluit aan op het thema ‘Voel Je Fit’ en staat in het teken van deze speciale jubileum editie van de Koningsspelen.

Zo zingen de kinderen in dit vrolijke nummer een stukje van alle negen nummers van de afgelopen Koningsspelen en dagen ze alle kinderen uit om fit te worden. Want daardoor voel je je fijner én is alles leuker.

Bekijk de nieuwe clip hieronder!

3:19

De clip is opgenomen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. En dat deed Kinderen voor Kinderen niet alleen; in het stadion deden namelijk meer dan 700 kinderen, een brassband én een groep cheerleaders mee. 

Vanaf nu kunnen alle kinderen in Nederland enthousiast het liedje en de dans van ‘FitTop10’ oefenen voor de feestelijke start van de Koningsspelen op 22 april. Om het lied en de dans onder de knie te krijgen zijn er instructievideo's gemaakt voor de kinderen en de leerkrachten.

In de video's  leggen de Kinderen voor Kinderen-coaches én de koorkinderen stap voor stap uit hoe de kinderen het lied en de dans zelf kunnen instuderen. Daarbij is rekening gehouden met verschillende niveaus, zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Net als vorig jaar komt er ook een video met gebarentaal. 

Maandag 28 maart vind je de instructies op onze website en ontvangen alle deelnemende scholen de instructies per mail. 

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan