Waar ben je naar op zoek?

De Hoeksche Waard Actief!

19 november 2019 - De Koningsmatch is een samenwerking tussen sportverenigingen en basisscholen om het sportieve gedeelte van de Koningsspelen vorm te geven. Uit het hele land krijgen wij mooie voorbeelden van deze Koningsmatches, zoals bijvoorbeeld uit de gemeente Hoeksche Waard.

Komend jaar viert de gemeente Hoeksche Waard alweer voor de vierde keer de Koningsspelen samen met 26 basisscholen, 2.500 kinderen en  verschillende sportverenigingen. 
“Alle kinderen genieten van workshops verzorgd door lokale verenigingen en aanbieders. Zo werken we samen met voetbalverenigingen, tennisscholen, karate- en wielerclubs, atletiek-, korfbal-, volleybalverenigingen en natuurlijk nog veel meer!”: vertelt Doortje de Boer (teammanager Hoeksche Waard Actief) enthousiast. Samen met haar team zorgt zij voor de organisatie van de Koningsspelen in haar gemeente.

Naast haar eigen team en de diverse sportverenigingen, zijn ook de wethouders betrokken bij de Koningsspelen. Zij trappen op diverse locaties de dag feestelijk en sportief af. Ook leerlingen van het Hoeksch Lyceum zetten zich in door diverse workshops te verzorgen. Op YouTube kun je zien hoeveel plezier de kinderen de afgelopen editie hebben gehad.

Maak jij ook een Koningsmatch?
Inmiddels hebben al meer dan 60 sportorganisaties zich aangemeld om te helpen bij de komende editie van de Koningsspelen. Staat jouw vereniging daar ook al tussen? Help mee om het sportieve gedeelte vorm te geven en kinderen een onvergetelijke en sportieve dag te bezorgen! Meld je vandaag nog aan via deze link

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Doorgaan