Nieuwsberichten

SPORTVERENIGINGEN EN SCHOLEN IN ZWOLLE WERKEN SAMENElk jaar zijn de Koningsspelen in Zwolle een groot, sportief feest. Samen met verschillende sportaanbieders en sportverenigingen verzorgt SportService Zwolle een fantastische dag voor alle kinderen in Zwolle.

Op verschillende sportparken in de stad worden ook dit jaar weer de Koningsspelen georganiseerd. Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de Zwolse basisscholen worden uitgenodigd om te komen sporten met hun klas.Hoe ziet de dag eruit?
De ochtend begint met een gezamenlijk Koningsontbijt op de sportparken gevolgd door de warming-up met het Koningsspelenlied van Kinderen voor Kinderen.

In verschillende rondes maken de kinderen kennis met allerlei sporten. Studenten van de Zwolse sportopleidingen helpen de kinderen tijdens deze dag. Samen maken zij er een groot sport en beweegfeest van!

Voor de groepen die niet mee doen aan de Koningsspelen heeft SportService Zwolle een draaiboek beschikbaar gesteld. Ook worden er studenten ingezet om de scholen te ondersteunen tijdens het sportieve deel van de Koningsspelen.

Wij worden heel blij van zo'n mooi initiatief! Wil jij met jouw sportvereniging kinderen tijdens de Koningsspelen ook een fantastische dag bezorgen?

Meld je dan aan via deze link of kijk voor meer info op http://www.koningsspelen.nl/Koningsmatch