Nieuwsberichten

Nu inschrijven voor Koningsspelen 2017De Koningsspelen krijgen komend jaar een extra feestelijk tintje: het is immers de vijfde keer dat de Koningsspelen worden gevierd! Bovendien wordt onze Koning 50 jaar. Het kan dan ook niet anders dan dat het één groot FEEST wordt: dát is dan ook het thema van de Koningsspelen 2017. Schrijft u zich nu alvast in, dan bent u verzekerd van al het nieuws, tips en leuke extra’s van de Koningsspelen.

Koningsspelen 21 april 2017
Ook dit jubileumjaar bestaan de Koningsspelen uit het Koningsontbijt, de Koningssportdag en als warming-up het lied van Kinderen voor Kinderen.
De uiterste inschrijfdatum is 3 februari 2017. Deze deadline is er om ervoor te kunnen zorgen dat alle deelnemende scholen op tijd kunnen worden voorzien van het Koningsontbijt en de Feestpakketten. Schrijf daarom nu gelijk even in, dan vergeet u het niet en komt uw school niet zonder te zitten!

Handige toolkit
Op de website vindt u een handleiding met alle informatie, data en handige tips: de toolkit. U kunt het digitaal bekijken of uitprinten.
Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Meld u ook aan op onze social media: dan blijft u de komende maanden op de hoogte van al het nieuws en leuke foto's en filmpjes!

Het team van de Koningsspelen stelt zich graag aan u voor. Wij wensen u veel plezier met de voorbereidingen. De Koningsmatch kan u hierbij wellicht helpen.  

Sportieve groet,
Mede namens het team Koningsspelen,
Richard Krajicek