Nieuwsberichten

Merel, Sanne en Tessel van Dongen presenteren de Koningspelen 2017Sporten is een feest, zeker voor deze 3 zussen uit Amsterdam. Alledrie topsporters: Merel als voetbalster bij Ajax en het Nederlands elftal en Tessel speelde rugby in het Nederlands Sevens-team, maar is weer terug naar haar 'oude liefde' basketbal en gelijk op eredivisieniveau bij de Loon Lions. De club waar ook Sanne vijf jaar op topniveau speelde.
Naast hun sport volgen deze drie meiden een universitaire studie, natuurlijk wel met een sportief tintje. Omdat ze sporten zo belangrijk vinden, juist door kinderen. Graag willen zij kinderen laten zien hoe leuk bewegen kan zijn en ze kennis laten maken met sporten die misschien minder snel voor de hand liggen om te kiezen. De match met de Koningsspelen lag dus best wel voor de hand.

Koningsspelen Journaals en opening
Merel, Sanne en Tessel gaan de Koningsspelen Journaals presenteren die na de Voorjaarsvakantie op onze website te zien zijn. Ook presenteren zij de landelijke opening van de Koningsspelen op vrijdag 21 april. Deze zal opnieuw plaatsvinden op een basisschool in Nederland in aanwezigheid van het Koningspaar en Kinderen voor Kinderen.