Nieuwsberichten

Heeft jouw school zich al ingeschreven voor de Koningsspelen 2018?Kerstbomen, warme chocolademelk en dikke truien: de Koningsspelen lijken nog héél ver weg. Maar achter de schermen zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor vrijdag 20 april. Want voor je het weet, is het zover. Via deze link kun je jouw school nu al inschrijven voor de Koningsspelen 2018. 

Wil je als school hulp bij het organiseren van de Koningsspelen? 


Misschien kan een sportvereniging bij jou in de buurt helpen!


Om de organisatie van de Koningsspelen voor jouw school makkelijker te maken, hebben wij - net als vorig jaar - een tool ontwikkeld waarbij je eenvoudig in contact kunt komen met sportverenigingen in de buurt die graag willen helpen.

Hoe werkt het?

  • Schrijf je in voor de Koningsspelen 2018 via bovenstaande link;
  • Kies voor de optie 'Ik wil een clinic'; 
  • Op jouw persoonlijke pagina zie je vervolgens een overzicht van de verenigingen in de buurt die een sportactiviteit willen organiseren tijdens de Koningsspelen;
  • Je kunt nu eenvoudig contact opnemen met een of meerdere van deze sportvereniging(en).De Koningsmatch
Gaat jouw school de Koningsspelen organiseren met een sportvereniging? Of organiseert jouw school al jaren de Koningsspelen met een sportvereniging? Dan heb je een Koningsmatch. Laat het ons weten via de knop Ja, ik heb een Koningsmatch op jouw persoonlijke pagina. 

Heb je een Koningsmatch? We horen het graag! Want op die manier kunnen wij andere scholen en sportverenigingen met jullie aanpak inspireren om hetzelfde te gaan doen. 


Wat zijn de voordelen?
  • Ondersteuning bij het actieve deel tijdens de Koningsspelen;
  • Een fantastische gelegenheid om de kinderen kennis te laten maken met de sportvereniging(en) in de buurt;
  • Een eenvoudige manier om een structurele relatie op te bouwen met sportaanbieders in de omgeving.